Logo Loading

Enter your keyword

Pardoseli

Soluții complete de pardoseli și servicii de montaj de la Technofloor

Încă din 2007, Technofloor și-a consolidat poziția pe piața din România, importând, promovând și montând pardoseli de cea mai bună calitate, special concepute pentru diverse tipuri de spații. Gama noastră variată de produse și serviciile noastre profesionale de montaj vă garantează soluții perfect adaptate nevoilor dvs. specifice.

  • Pardoseli PVC omogen și eterogen: Oferim pardoseli din covor PVC omogen și eterogen, sub formă de rolă și dale, ideale pentru spații medicale, săli de operație, camere curate, spații comerciale și tehnice, școli, grădinițe și săli de sport. Aceste pardoseli sunt antibacteriene și disponibile în variante disipative și conductive.
  • Dale din PVC tip LVT și SPC: Dalele noastre din PVC de tip LVT și SPC combină inovația și designul pentru a crea o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește forma și aspectul. Aceste pardoseli pot deveni punctul central într-o amenajare, fiind potrivite pentru birouri, restaurante, școli, hoteluri și spații rezidențiale.
  • Covoare din linoleum: Covoarele noastre din linoleum îmbină durabilitatea, funcționalitatea și calitatea superioară. Fabricate din materiale naturale, aceste pardoseli oferă o paletă de culori deosebită și au calități antibacteriene și antifungice excelente, fiind ideale pentru spitale, cabinete medicale și alte spații care necesită igienă maximă.
  • Mochetă sub formă de dale și rolă: Mocheta noastră sub formă de dale și rolă asigură un design ambiant impresionant pentru spațiile de birouri și hoteluri, având o rezistență la uzură foarte mare.
  • Parchet laminat și parchet din lemn triplu stratificat: Parchetul laminat și cel din lemn triplu stratificat sunt soluții de pardoseli elegante și durabile. Aceste tipuri de parchet sunt rezistente la uzură și permit o gamă largă de opțiuni de design, fiind ideale pentru locuințe, birouri și spații comerciale.
  • Sisteme de scurgere profesionale: Oferim sisteme de scurgere profesionale, perfecte pentru grupuri sanitare, bucătării industriale și alte spații cu cerințe speciale de evacuare a apei. Aceste sisteme sunt ușor de întreținut și asigură o funcționare eficientă și durabilă.

Află mai multe!

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră de produse pentru pardoseli și cum vă putem ajuta să vă transformați spațiul.

Contact