Logo Loading

Enter your keyword

Adezivi

Descoperă gama noastră de adezivi de înaltă performanță de la Technofloor

Ne mândrim cu furnizarea celor mai bune soluții pentru toate nevoile dvs. de pardoseli. Gama noastră de adezivi de înaltă calitate este creată pentru a asigura instalarea perfectă și durabilitatea pardoselilor dvs. indiferent de materialul folosit.

Gama de adezivi:

  1. Adezivi acrilici și de contact pentru pardoseli din PVC, mochetă, LVT și parchet lemn: Adezivii noștri acrilici și de contact oferă o aderență excelentă și un timp de uscare rapid pentru o instalare facilă și eficientă. Acești adezivi sunt ideali pentru pardoselile din PVC, mochetă, LVT și parchet lemn, asigurând o durabilitate crescută și o finisare fără cusur.
  2. Bariere de vapori epoxidice și poliuretanice contra umidității: Protecția împotriva umidității este esențială pentru menținerea aspectului și funcționalității pardoselilor dvs. Barierele noastre de vapori epoxidice și poliuretanice oferă protecție de lungă durată împotriva umidității, prelungind durata de viață a pardoselilor și menținându-le în condiții optime.
  3. Adezivi și mortare de reparație pentru pardoseli ceramice: Accidentele se întâmplă și, câteodată, pardoselile ceramice au nevoie de reparații. Gama noastră de adezivi și mortare de reparație pentru pardoseli ceramice este special concepută pentru a asigura o restaurare rapidă și eficientă. Aceste produse sunt ușor de utilizat și oferă rezultate de lungă durată.

Ne străduim să oferim soluții complete pentru toate nevoile dvs. de pardoseli. Gama noastră de adezivi de înaltă performanță este concepută pentru a satisface cele mai exigente cerințe și a asigura o durabilitate și o finisare perfectă. Alegeți Technofloor pentru toate proiectele dvs. de pardoseli și beneficiați de produse de calitate și de un serviciu impecabil.

Află mai multe!

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe informații despre gama noastră de adezivi și despre cum vă putem ajuta să transformați spațiul dvs. într-unul de vis.

Contact