Logo Loading

Enter your keyword

Pereți

Soluții moderne și practice pentru pereți de la Technofloor
produse și servicii de montaj personalizate

Technofloor oferă o gamă diversificată de produse și soluții pentru pereți, adaptate nevoilor specifice ale spațiilor medicale, comerciale și educaționale. Combinând funcționalitatea cu estetica, produsele noastre vă asigură un mediu igienic și rezistent, iar serviciile noastre de montaj garantează o instalare rapidă și profesionistă.

  • Tapet PVC pentru spații medicale și comerciale: Tapetul nostru PVC este ideal pentru spații în care igiena este deosebit de importantă. Cu proprietăți antibacteriene și o întreținere facilă, acest tapet este perfect pentru spitale, cabinete medicale, săli de operații, camere curate, bucătării și școli.
  • Tapet PVC RIGID: Tapetul PVC RIGID oferă, pe lângă igiena maximă, și protecție împotriva șocurilor mecanice. Acesta este potrivit pentru bucătării industriale, spitale și școli, asigurând durabilitate și rezistență.
  • Protecții pereți și mâna curentă: Sistemele noastre de protecție a pereților previn deteriorarea cauzată de șocurile mecanice și contribuie la crearea unui aspect arhitectural plăcut în încăperi. Mâna curentă, pe lângă funcția sa de protecție, oferă și sprijin pentru persoanele care se deplasează în spațiile medicale.
  • Plăci HPL pentru placări pereți și compartimentări: Importăm și montăm plăci HPL pentru placări de pereți și realizarea compartimentărilor în grupuri sanitare. Aceste soluții sunt rezistente și durabile, oferind o estetică modernă și funcționalitate sporită.

Alegeți Technofloor pentru soluții de calitate în materie de produse și servicii de montaj dedicate pereților. Ne angajăm să oferim soluții personalizate care să se potrivească nevoilor dvs. specifice și să creeze un mediu sigur, igienic și estetic plăcut.

Află mai multe!

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră de produse pentru pereți și cum vă putem ajuta să vă transformați spațiul.

Contact