Logo Loading

Enter your keyword

Pardoseli PVC

Pardoseli PVC omogen și eterogen
Soluții durabile și servicii de montaj profesionale

Suntem permanent dedicați oferirii unei game largi de soluții pentru pardoseli, printre care se numără și pardoselile PVC omogen și eterogen.

Proiectate pentru a răspunde nevoilor diverselor tipuri de spații, aceste pardoseli oferă durabilitate, funcționalitate și estetică plăcută. Alături de produsele noastre de înaltă calitate, vă punem la dispoziție servicii profesionale de montaj, asigurând o experiență completă pentru clienții noștri.

Pardoselile din covor PVC omogen și eterogen se potrivesc perfect pentru o varietate de aplicații, incluzând spații medicale, săli de operație, camere curate, spații comerciale și tehnice, școli, grădinițe și săli de sport. Aceste pardoseli sunt antibacteriene și prezintă proprietăți disipative și conductive, asigurând siguranță și igienă în spațiile unde sunt montate.

Pardoselile PVC omogene au o compoziție uniformă în întreaga lor masă, ceea ce le face rezistente la uzură îndelungată și ideale pentru utilizarea în școli, spitale, supermarketuri, hale de producție și în general în locuri publice sau zone industriale. Această gamă de produse este fabricată sub formă de dale cu grosimi de 2,0 și 1,7 mm și dimensiuni de 608 x 608 mm, incluzând și pardoseli cu proprietăți electrodisipative sau electroconductive.

Pardoselile PVC eterogene constau din două sau mai multe straturi, fiecare având un rol bine definit și diferind de celelalte prin structură sau design. Stratul de suprafață tratat cu poliuretan (PUR) conferă o rezistență sporită și necesită un minim de întreținere. Aceste pardoseli se adresează în general zonelor rezidențiale și comerciale, dar pot fi folosite și în hoteluri, școli, spitale și supermarketuri. Sunt fabricate în suluri cu lățimi de 1,5 metri și diverse grosimi.
Principalele caracteristici ale acestor produse includ rezistența la zgârieturi provocate de picioarele scaunelor și urmele roților, rezistența ridicată la uzură și la acțiunea agenților chimici, aspectul atractiv, proprietățile anti-alergice, potrivirea pentru încălzirea prin pardoseală, ușurința întreținerii, buna percepție termică și posibilitatea de a combina diverse variante de design.

Calitatea produselor este certificată prin garanții de până la 10 ani, asigurându-vă că investiția în pardoselile noastre este una durabilă și de încredere.

Pardoselile noastre PVC omogen și eterogen sunt disponibile sub formă de rolă și dale, oferindu-vă posibilitatea de a alege soluția cea mai potrivită pentru proiectul dvs. De asemenea, avem la dispoziție o gamă variată de culori și modele, care vă permit să personalizați pardoselile în funcție de preferințele și nevoile dvs. estetice.

Echipa noastră de experți este pregătită să asigure montajul profesionist al pardoselilor PVC omogen și eterogen. Ne ocupăm de toate etapele procesului, de la pregătirea suprafeței și aplicarea adezivilor până la așezarea pardoselilor și finisarea detaliilor. Scopul nostru este să vă oferim o soluție completă, rapidă și eficientă, pentru a vă putea bucura de noile pardoseli fără probleme.

Alegeți Technofloor pentru pardoselile PVC omogen și eterogen și beneficiați de produse de înaltă calitate, design versatil și servicii de montaj profesionale.

Află mai mult!

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre de pardoseli și cum vă putem ajuta să transformați spațiul dvs. într-un mediu funcțional, sigur și estetic plăcut.

Contact