Tarkett
Fondată în 1886, Tarkett este cea mai importantă companie din industria pardoselilor în lume.
Compania garanteaza soluţii integrate pentru pardoseli şi suprafeţe sportive pentru arhitecţi, meseriaşi din domeniul construcţiilor, executanţi de lucrări, distribuitori, montori şi utilizatori finali.
Indiferent că este vorba de echiparea casei, a unui spaţiu public, a unui obiect comercial sau sportiv, experienţa acumulată în toată lumea, gama noastră largă de produse şi înţelegerea excelentă a nevoilor consumatorului vă vor arăta de ce Tarkett creează o experienţă unică în materie de pardoseli.
Aproximativ 8.000 de angajaţi ai companiei Tarkett servesc în fiecare zi consumători şi clienţi din toată lumea, printr-o reţea de sucursale în 100 de ţări şi 29 de locaţii de producţie, care produc în fiecare zi în medie un milion de metri pătraţi de pardosea.
Tarkett oferă toate tipurile de pardoseli pentru gospodării, printre care se deosebesc parchetul multi-stratificat, parchetul laminat şi vinilul, precum şi aproape toate tipurile de acoperiri de pardoseli pentru aplicaţii comerciale şi publice: acoperiri de pardoseli din vinil omogene şi eterogene, linoleumuri naturale, laminate şi pardoseli sportive.

WWW.TARKETT.COM