Pardoseli PVC
     

 

COVOR PVC
-COVOR PVC ANTIBACTERIAN
-COVOR PVC ANTISTATIC
-COVOR PVC TRAFIC INTENS
-COVOR PVC LINOLEUM
-COVOR PVC CONDUCTIV
-COVOR PVC PROFESIONAL COVOR PVC TARKETT
-COVOR PVC SPITALE
-COVOR PVC CABINETE MEDICALE
-COVOR PVC DEPOZITE
PARDOSELI PVC
-PARDOSELI PVC CABINETE MEDICALE
-PARDOSELI PVC SPITALE
-PARDOSELI PVC OMOGENE
-PARDOSELI PVC ETEROGENE
-PARDOSELI PVC TRAFIC INTENS
-PARDOSELI SPORTIVE
-PARDOSELI SPORTIVE DE INTERIOR
-PARDOSELI SPORTIVE DE EXTERIOR
-PARDOSELI POLIURETANICE TIP TARTAR
DALE PVC
-DALE PVC DECORATIVE
-DALE PVC TRAFIC
-DALE PVC LEMN
-DALE PVC PIATRA
-DALE PVC ELECTROSTATIC

 

Piata pardoselilor din covor PVC a cunoscut o deosebita dezvoltare in ultimii ani, mai ales odata cu implementarea noilor norme de igiena a spatiilor din industria alimentara sau din domeniul sanitar, care prevad montarea doar a pardoselilor din covor PVC sau din rasina epoxidica.

Pardoselile PVC sunt pardoseli moderne, avind avantaje clare fata de majoriitatea tipurilor clasice de pardoseli : designul poate fi clasic, aspectul fiind identic cu piatra sau lemnul, sau poate avea valente abstracte, gama de culori si texturi fiind extrem de variata, se curata extrem de usor, sunt facute sa reziste la uzura, sunt antistatice sau pot avea proprietati conductive speciale, pot fi utilizate in medii variate, sunt usor de aplicat.

Pardoselile din PVC au o arie larga de utilizare. Practic se pot aplica oriunde, insa sunt recomandate in mod deosebit (datorita caracteristicilor) in:

  • domeniul sanitar si sanatate – cabinete medicale, cabinete stomatologice, laboratoare, sali de asteptare si receptie, holuri, spitale, saloane, bai si toalete, policlinici, sali de operatie
  • firme si spatii industriale – birouri, fabrici, hale de productie, brutarii, laboratoare de cofetarie si patiserie, carmangerii, depozite, etc.
  • spatii comerciale – magazine, show-room-uri, supermarketuri, mall-uri, fastfood-uri, cafenele, birouri, cantine, hoteluri, receptie, lobby
  • mijloacele de transport in comun – autobuze, tramvaie, metrouri, trenuri etc.
  • spatii publice si de invatamant – gradinite, scoli, licee, universitati, camine studentesti, bucatarii, cantine, institutii, biblioteci, laboratoare, amfiteatre, aeroporturi, gari, etc.
  • spatii rezidentiale – case, apartamente, holuri, bucatarii, camere, samd.
  • spatii expozitionale – sali de expozitie, sali de protocol, sali de conferinte
  • spatii de recreere si sali de sport – cinematografe, teatre, sali de spectacol, sali cu destinatii sportive

Technofloor este unic distribuitor in Romania pentru Amtico, Fatra, Armstrong – firme unanim recunoscute ca lideri de piata si tehnologie in domeniul pardoselilor pvc