Gamrat
Compania Gamrat produce covoare pvc concepute pentru a fi utilizate in atat in spatii fara cerinte speciale, cum ar fi: cladiri administrative si de birou, scoli, gradinite, precum si in spatii comerciale si industriale, dar si in spatii care au cerinte speciale, cum ar fi: cabinete medicale, spitale, centre de sanatate, etc. Gamrat propune clientilor nostri atat covoare PVC omogene, cu o varietate bogata de culori, precum si eterogene – cu modele unice, adaptate pentru fiecare tip de camera.
 
Covoarele PVC Gamrat se impart astfel:
– acoperiri omogene (de grup Special)
– eterogena, cu un strat de uzura transparent (grup Rekord)
– eterogena, cu un strat de uzura netransparent (grupul Rondo)
 
Intr-o gama larga de produse sunt covoarele PVC cu utilizare generala (in spatii rezidentiale sau comerciale cu trafic), precum si covoare pentru camere cu cerinte speciale, conductor static care este acoperit de gama Elektra 43, covoare PVC statice disipative – Norma 43 si Centra Special 43 Plus, Suport anatomic pentru pardoseala – Rondo 42 si un covor PVC pentru sport – Sport Gamrat 3,2.
 
Covoarele PVC Gamrat au proprietati de functionale foarte bune. Ele se disting durabilitate ridicata si rezistenta mare la uzura si indoire (garantie de pana la 15 ani pentru anumite tipuri de materiale), rezistenta la murdarie si usor de intretinut.  Covoarele PVC sunt oferite in paleta larga de modele si culori ce permite alegerea tipului de covor PVC corespunzator pentru orice interior. Montajul acestui tip de material flexibil este foarte usor. Acesta se sudeaza la cald cu cordon de sudura de aceeasi culoare care confera continuitate si mentine etanseitatea si durabilitatea pardoselii.

WWW.GAMRAT.PL